Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
matrecos lisbon team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Tomates bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa is nu in balbezit. Tomates is nu in balbezit. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
matrecos - lisbon team 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Sabala de bal onder controle te krijgen. Estela rent richting de bal. Estela passt de bal in één keer door. Presa rent richting de bal. Presa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
matrecos - lisbon team 2:0

17e minuut.
Açores passt de bal in één keer door. Sabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabala passt de bal in één keer door. Presa rent richting de bal. Presa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Real trapt de bal weg van het doel. Sabala kopt de bal weg. Alexandrino is nu in balbezit. Tomates onderschept slim de pass. Tomates draait met de bal, schiet en ... Real probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chapa rent richting de bal. Baptista onderschept slim de pass. Alexandrino speelt de bal door. Presa rent richting de bal. Presa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
matrecos - lisbon team 3:0

41e minuut.
Estela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eirado komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Sambado kopt de bal weg. Daar is Alexandrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pampilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba onderschept slim de pass. Borba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matrecos 39%, lisbon team 61%.
matrecos - lisbon team 3:0

50e minuut.
Maceira rent richting de bal. Maceira probeert naar een medespeler te passen. Sambado is nu in balbezit. Tomates is nu in balbezit. Tomates schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio is nu in balbezit. Borba rent richting de bal. Borba draait met de bal, schiet en ... Marchante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matrecos - lisbon team 3:1

68e minuut.
Fronteira onderschept slim de pass. Borba onderschept slim de pass. Borba met een sublieme pass. Bizarrom rent richting de bal. Bizarrom geeft de bal voor. Marchante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Eirado met een snelle inworp. Daar is Gango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gango geeft een lange en hoge pass. Venâncio is nu in balbezit. Venâncio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
matrecos - lisbon team 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matrecos 42%, lisbon team 58%.
matrecos - lisbon team 3:2