Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisboa4ever Cebolinhas Domésticas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Vila Nova met een sublieme pass. Orangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Povoação tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Povoação krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Povoação rent richting de bal. Ramelento onderschept slim de pass. Ramelento probeert naar een medespeler te passen. Dionisio heeft problemen om de bal te vangen. Dionisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Piombino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bregaro de bal. Igrejas met een sublieme pass. Cherne rent richting de bal. Cherne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Filgueiras passt de bal zonder na te denken. Dionisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopa is nu in balbezit. Dionisio verovert de bal door een tackle van achteren. Dionisio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lisboa4ever - Cebolinhas Domésticas 1:0

42e minuut.
Velado is nu in balbezit. Velado passt de bal zonder na te denken. Igrejas rent richting de bal. Igrejas haalt uit met een fantastische trap. Vila Nova probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisboa4ever 60%, Cebolinhas Domésticas 40%.
lisboa4ever - Cebolinhas Domésticas 1:0

59e minuut.
Piombino bereikt de bal nog maar net als eerste. Igrejas verovert de bal door een tackle van achteren. Igrejas passt de bal zonder na te denken. Cherne rent richting de bal. Cherne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sopa rent richting de bal. Dionisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionisio is nu in balbezit. Dionisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lobato geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coxas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dionisio is nu in balbezit. Dionisio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Contreiras heeft problemen om de bal te vangen. Piombino rent richting de bal. Igrejas is nu in balbezit. Cherne is nu in balbezit. Cherne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lisboa4ever - Cebolinhas Domésticas 1:1

81e minuut.
Junqueiro geeft een lange en hoge pass. Sopa kopt de bal weg. Dionisio met een sublieme pass. Ramelento is nu in balbezit. Ramelento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisboa4ever - Cebolinhas Domésticas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisboa4ever 46%, Cebolinhas Domésticas 54%.
lisboa4ever - Cebolinhas Domésticas 2:1