Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resultado Exato Feira das Odds
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Grade is nu in balbezit. Romeniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga passt de bal zonder na te denken. Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Calafate rent richting de bal. Santinho verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is da Raimunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basílio onderschept slim de pass. Basílio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Grade passt de bal zonder na te denken. Calafate is nu in balbezit. Morco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morco krijgt een gele kaart. Calafate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basílio komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
da Raimunda verovert de bal door een tackle van achteren. Basílio verovert de bal door een tackle van achteren. Basílio met een sublieme pass. Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Grade probeert de bal aan de voet te houden. da Raimunda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grade. Grade krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Basílio speelt de bal door. Calafate is nu in balbezit. Calafate geeft een hoge lob. Pacifico is nu in balbezit. Pacifico schiet op doel. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
da Raimunda is nu in balbezit. da Raimunda passt de bal in één keer door. de Ferrel rent richting de bal. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gusmão trapt de bal weg van het doel. Pacifico kopt de bal weg. Calafate rent richting de bal. Calafate haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 57%, Feira das Odds 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Resultado Exato - Feira das Odds 0:0

51e minuut.
Colago rent richting de bal. de Ferrel onderschept slim de pass. Romeniga rent richting de bal. Romeniga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - Feira das Odds 0:1

61e minuut.
da Raimunda is nu in balbezit. Morco is nu in balbezit. Morco probeert naar een medespeler te passen. de Ferrel is nu in balbezit. de Ferrel schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Ferraz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lencastre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basílio rent richting de bal. Basílio haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sacadura rent richting de bal. Pacifico onderschept slim de pass. Pacifico passt de bal in één keer door. Calafate is nu in balbezit. Calafate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 60%, Feira das Odds 40%.
Resultado Exato - Feira das Odds 0:1