Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resultado Exato SurfGolo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Basílio kopt de bal weg. Daar is Abelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melancia verovert de bal door een tackle van achteren. Abelha verovert de bal door een tackle van achteren. Abelha haalt uit met een fantastische trap. Gusmão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Farrusco probeert naar een medespeler te passen. Basílio is nu in balbezit. Basílio passt de bal in één keer door. Calafate is nu in balbezit. Calafate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bruges passt de bal in één keer door. Abelha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grade bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelha verovert de bal door een tackle van achteren. Abelha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Melancia is nu in balbezit. Grade bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares onderschept slim de pass. Abelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Grade is nu in balbezit. Linhares rent richting de bal. Grade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 60%, SurfGolo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Resultado Exato - SurfGolo 0:0

61e minuut.
Danes passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Colago de bal onder controle te krijgen. Pécurto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pécurto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - SurfGolo 0:1

62e minuut.
Lencastre passt de bal zonder na te denken. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio is nu in balbezit. Calafate rent richting de bal. Calafate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Abelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruges is nu in balbezit. Abelha rent richting de bal. Bruges is nu in balbezit. Bruges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - SurfGolo 0:2

85e minuut.
Bruges is nu in balbezit. Puma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruges is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abelha neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - SurfGolo 0:3

87e minuut.
Farrusco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacifico met de inworp. Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 68%, SurfGolo 32%.
Resultado Exato - SurfGolo 0:3