Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila de Rei United Mistical Celtics
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Fiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão verovert de bal door een tackle van achteren. Tristão met een sublieme pass. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alvarenga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sermenho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poças bereikt de bal nog maar net als eerste. Poças schiet op doel. Paal! Lavandeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lingueta is nu in balbezit. Tristão onderschept slim de pass. Tristão met een sublieme pass. Poças rent richting de bal. Poças haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila de Rei United - Mistical Celtics 1:0

27e minuut.
Lavandeira trapt de bal weg van het doel. Tristão kopt de bal weg. Fiadeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Poças rent richting de bal. Fortinho is nu in balbezit. Poças rent richting de bal. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila de Rei United 51%, Mistical Celtics 49%.
Vila de Rei United - Mistical Celtics 1:0

51e minuut.
Chagas met de inworp. Poças is nu in balbezit. Poças haalt uit met een fantastische trap. Sermenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermenho geeft een hoge lob. Paal!

69e minuut.
Touzel is nu in balbezit. Páscoa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão rent richting de bal. Tristão schiet op doel. Balsemco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas passt de bal zonder na te denken. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Poças is nu in balbezit. Poças schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila de Rei United - Mistical Celtics 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila de Rei United 50%, Mistical Celtics 50%.
Vila de Rei United - Mistical Celtics 2:0