Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cá do Burgo Resultado Exato
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Lencastre kopt de bal weg. Abulhe probeert de bal aan de voet te houden. Basílio is nu in balbezit. Basílio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cá do Burgo - Resultado Exato 0:1

11e minuut.
Gusmão met een harde bal richting middenveld. Grade kopt de bal weg. Basílio probeert naar een medespeler te passen. Calafate rent richting de bal. Calafate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grade verovert de bal door een tackle van achteren. Grade met een sublieme pass. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel. Gusmão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cá do Burgo - Resultado Exato 1:1

22e minuut.
Velo kopt de bal weg. Grade is nu in balbezit. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mogudo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cá do Burgo - Resultado Exato 2:1

41e minuut.
Inworp. Barreto met een snelle inworp. Pacifico is nu in balbezit. Serra onderschept slim de pass. Serra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Grade de bal. Grade passt de bal zonder na te denken. Calafate is nu in balbezit. Basílio rent richting de bal. Basílio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Basílio rent richting de bal. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes geeft een lange en hoge pass. Berardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cá do Burgo 52%, Resultado Exato 48%.
Cá do Burgo - Resultado Exato 2:1

52e minuut.
Calafate is nu in balbezit. Calafate draait met de bal, schiet en ... da Choupa probeert de bal aan de voet te houden. Lencastre is nu in balbezit. Lencastre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Serra rent richting de bal. Basílio verovert de bal door een tackle van achteren. Basílio passt de bal zonder na te denken. Calafate is nu in balbezit. Calafate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Berardo met een harde bal richting middenveld. Velo kopt de bal weg. Mogudo is nu in balbezit. Mogudo haalt uit met een fantastische trap. Gusmão bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cá do Burgo 49%, Resultado Exato 51%.
Cá do Burgo - Resultado Exato 2:1