Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imparáveis lisbon team
442 LT Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Prageira speelt de bal door. dos Buzios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarino rent richting de bal. Cesarino draait met de bal, schiet en ... Real probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imparáveis - lisbon team 1:0

19e minuut.
Venâncio is nu in balbezit. Canto probeert naar een medespeler te passen. Albernas kopt de bal weg. dos Buzios rent richting de bal. dos Buzios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Estela heeft problemen om de bal te vangen. Prageira rent richting de bal. Barracas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Barracas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barracas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Gango passt de bal in één keer door. Prageira is nu in balbezit. Prageira passt de bal met de wreef. dos Buzios rent richting de bal. dos Buzios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Venâncio is nu in balbezit. Borba rent richting de bal. Venâncio is nu in balbezit. Borba rent richting de bal. Borba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imparáveis 43%, lisbon team 57%.
Imparáveis - lisbon team 1:0

54e minuut.
Domingues is nu in balbezit. Estela rent richting de bal. Domingues schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Estela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Estela kan niet meer verder spelen. Eirado komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Albernas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarino is nu in balbezit. Cesarino probeert naar een medespeler te passen. dos Buzios rent richting de bal. dos Buzios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cesarino draait met de bal, schiet en ... Real met een sublieme pass. Cesarino kopt de bal weg. dos Buzios is nu in balbezit. dos Buzios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imparáveis 47%, lisbon team 53%.
Imparáveis - lisbon team 1:0