Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feira das Odds Pinga á Borla
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


8e minuut.
Daar is Tentilhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeniga met een sublieme pass. Ferraz is nu in balbezit. Reguengo onderschept slim de pass. Reguengo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - Pinga á Borla 0:1

12e minuut.
da Raimunda met een sublieme pass. Tentilhão is nu in balbezit. Romeniga verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Romeniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeniga draait met de bal, schiet en ... Ameixa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tasso verovert de bal door een tackle van achteren. Sales onderschept slim de pass. Sales speelt de bal door. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Romeniga is nu in balbezit. Cruzeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzeiro met een sublieme pass. Santinho speelt de bal door. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - Pinga á Borla 0:2

28e minuut.
Cruzeiro rent richting de bal. Sacadura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacadura speelt de bal door. Cruzeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cruzeiro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Feijó geeft een lange en hoge pass. Rasquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Raimunda begaat een overtreding. da Raimunda krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Feijó kopt de bal weg. Klungelig pakt da Raimunda de bal. Reguengo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reguengo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feira das Odds 46%, Pinga á Borla 54%.
Feira das Odds - Pinga á Borla 0:2

53e minuut.
Doeltrap. Santinho trapt de bal weg. Tentilhão kopt de bal weg. Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro schiet op doel. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Farelo de bal. Confucio is nu in balbezit. de Ferrel onderschept slim de pass. Romeniga rent richting de bal. Romeniga draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Daar is Reguengo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santinho rent richting de bal. Santinho passt de bal met de wreef. Reguengo is nu in balbezit. Reguengo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feira das Odds 63%, Pinga á Borla 37%.
Feira das Odds - Pinga á Borla 0:2