Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisboa4ever Cá do Burgo
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Orangos met de inworp. Bilha probeert naar een medespeler te passen. Ramelento bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelento schiet op doel. da Choupa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bilha verovert de bal door een tackle van achteren. Bilha geeft een hoge lob. Daar is Cahinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramelento onderschept slim de pass. Ramelento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisboa4ever - Cá do Burgo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisboa4ever 43%, Cá do Burgo 57%.
lisboa4ever - Cá do Burgo 1:0

51e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Filgueiras onderschept slim de pass. Filgueiras passt de bal met de wreef. Coxas rent richting de bal. Coxas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cahinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filgueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Filgueiras met een sublieme pass. Ramelento rent richting de bal. Ramelento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Velado met een snelle inworp. Coxas geeft de bal voor. Ramelento rent richting de bal. Ramelento haalt uit met een fantastische trap. Berardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Filgueiras probeert naar een medespeler te passen. Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilha rent richting de bal. Bilha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisboa4ever - Cá do Burgo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisboa4ever 42%, Cá do Burgo 58%.
lisboa4ever - Cá do Burgo 2:0