Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Cá do Burgo
paty Tactiek 442
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis rent richting de bal. Velo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velo krijgt een gele kaart. Barakauskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niżnik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan speelt de bal door. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu schiet op doel. Berardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Salgueirinho de bal. Turuncu rent richting de bal. Turuncu passt de bal in één keer door. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Niżnik is nu in balbezit. Niżnik geeft de bal voor. Padineanu kan de bal niet met de borst controleren. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Berardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abulhe heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 2:0

11e minuut.
Cahinho onderschept slim de pass. Nestorović onderschept slim de pass. Nestorović passt de bal zonder na te denken. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Marvila rent richting de bal. Turuncu verovert de bal door een tackle van achteren. Turuncu geeft de bal voor. Padineanu springt en kopt de bal. Berardo bokst de bal weg.

18e minuut.
Barakauskis kopt de bal weg. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan speelt de bal door. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cahinho verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berardo niet meer kan verder spelen.

26e minuut.
Padineanu probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan met een sublieme pass. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel. da Choupa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 3:0

29e minuut.
Turuncu passt de bal met de wreef. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović passt de bal met de wreef. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 4:0

31e minuut.
Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis met een sublieme pass. Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 5:0

36e minuut.
Cahinho is nu in balbezit. Cahinho geeft de bal voor. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović geeft een hoge lob. Padineanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Turuncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis geeft een hoge lob. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 6:0

41e minuut.
Cahinho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turuncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tekiralan kopt de bal weg. Padineanu rent richting de bal. Padineanu passt de bal met de wreef. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 7:0

45e minuut.
Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde rent richting de bal. Vajagić begaat een overtreding. Vajagić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 22%, Cá do Burgo 78%.
mordafoka-team - Cá do Burgo 7:0

47e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner onderschept slim de pass. Brückner met een sublieme pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 8:0

50e minuut.
Turuncu geeft de bal voor. da Choupa kopt de bal weg. Brückner probeert de bal met de borst te controleren. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gaca is nu in balbezit. Gaca geeft de bal voor. Nestorović met een sublieme pass. Klungelig pakt Barakauskis de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Turuncu kopt de bal weg. Nestorović met een sublieme pass. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 9:0

55e minuut.
Nestorović rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal in één keer door. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tekiralan passt de bal in één keer door. Niżnik heeft problemen om de bal te vangen. Niżnik geeft de bal voor. Klungelig pakt da Choupa de bal. Padineanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 10:0

60e minuut.
Turuncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis geeft de bal voor. Tekiralan kopt de bal weg. Klungelig pakt Padineanu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 11:0

63e minuut.
Vajagić geeft een lange en hoge pass. Abulhe is nu in balbezit. Abulhe passt de bal met de wreef. Brückner geeft een lange en hoge pass. Barakauskis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Barakauskis geeft de bal voor. da Choupa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner verovert de bal door een tackle van achteren. Brückner geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 12:0

65e minuut.
Mogudo speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal zonder na te denken. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 13:0

67e minuut.
Velo is nu in balbezit. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan geeft de bal voor. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 14:0

71e minuut.
da Choupa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turuncu met een snelle inworp. Barakauskis probeert de bal met de borst te controleren. Barakauskis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 15:0

78e minuut.
Barakauskis passt de bal zonder na te denken. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Abulhe is nu in balbezit. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 16:0

80e minuut.
Barakauskis probeert naar een medespeler te passen. Cahinho rent richting de bal. Velo is nu in balbezit. Barakauskis onderschept slim de pass. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 17:0

82e minuut.
Brückner met een sublieme pass. Daar is Cahinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestorović met een sublieme pass. Klungelig pakt Barakauskis de bal. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 18:0

86e minuut.
Vajagić met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan met een sublieme pass. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 19:0

88e minuut.
Marvila rent richting de bal. Marvila passt de bal zonder na te denken. Nestorović speelt de bal door. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Cá do Burgo 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 20%, Cá do Burgo 80%.
mordafoka-team - Cá do Burgo 20:0