Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: SurfGolo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1919
SurfGolo Imparáveis
Normal Tactiek 442 LT
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 24.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Albernas rent richting de bal. Pécurto is nu in balbezit. Pécurto geeft de bal voor. Bruges is nu in balbezit. Bruges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Freitas is nu in balbezit. Linhares rent richting de bal. Cesarino probeert naar een medespeler te passen. Prageira is nu in balbezit. Prageira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pécurto neemt de hoekschop. Klungelig pakt Charno de bal. Bruges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruges draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerejeiro rent richting de bal. Cerejeiro draait met de bal, schiet en ... Canto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruges is nu in balbezit. Bruges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SurfGolo - Imparáveis 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SurfGolo 38%, Imparáveis 62%.
SurfGolo - Imparáveis 1:0

47e minuut.
Daar is Abelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxinhas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abelha. Abelha krijgt een gele kaart. Coxinhas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Albernas geeft de bal voor. Cabido kopt de bal weg. Linhares kan de bal niet met de borst controleren. Cesarino is nu in balbezit. Cesarino draait met de bal, schiet en ... Valado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SurfGolo - Imparáveis 1:1

86e minuut.
Charno is nu in balbezit. De bal rolt over de achterlijn. Charno met een harde bal richting middenveld. Prageira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prageira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Valado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SurfGolo 58%, Imparáveis 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SurfGolo - Imparáveis 1:1