Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imparáveis SurfGolo
442 LT Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten waardeloos
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cesarino is nu in balbezit. Cesarino geeft de bal voor. Freitas kopt de bal weg. Prageira rent richting de bal. Prageira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quintela heeft problemen om de bal te vangen. Valado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pécurto kopt de bal weg. Bruges is nu in balbezit. Albernas begaat een overtreding. Albernas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Areias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pécurto met de inworp. Abelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cesarino kopt de bal weg. Klungelig pakt Quintela de bal. Prageira rent richting de bal. Prageira haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Clementino de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cesarino passt de bal in één keer door. Domingues rent richting de bal. Domingues geeft de bal voor. dos Buzios bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Buzios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Albernas met de inworp. dos Buzios bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Buzios geeft een lange en hoge pass. Prageira is nu in balbezit. Prageira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cesarino probeert naar een medespeler te passen. Linhares probeert de bal aan de voet te houden. Prageira bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Buzios rent richting de bal. dos Buzios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarino rent richting de bal. Cesarino passt de bal zonder na te denken. dos Buzios rent richting de bal. dos Buzios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imparáveis 46%, SurfGolo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imparáveis - SurfGolo 0:0

48e minuut.
Coxinhas probeert de bal aan de voet te houden. Charno rent richting de bal. Bruges is nu in balbezit. Bruges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Albernas bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernas geeft een lange en hoge pass. Daar is Quintela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prageira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prageira haalt uit met een fantastische trap. Valado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Daar is Charno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abelha is nu in balbezit. Cesarino begaat een overtreding. Abelha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linhares met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imparáveis 46%, SurfGolo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imparáveis - SurfGolo 0:0