Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GD 90 Minutos Branha‘s
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Baguim rent richting de bal. Cabrita verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrita met een sublieme pass. Tameirco is nu in balbezit. Tameirco schiet op doel. Costa do Castelo bokst de bal weg.

5e minuut.
Farrainho rent richting de bal. Farrainho geeft de bal voor. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Costa do Castelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GD 90 Minutos - Branha‘s 0:1

8e minuut.
Carmo is nu in balbezit. Cabrita verovert de bal door een tackle van achteren. Vulto is nu in balbezit. Cabrita verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Franca passt de bal met de wreef. Farrainho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Confucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundão is nu in balbezit. Fundão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Barba probeert naar een medespeler te passen. Baguim is nu in balbezit. Tameirco begaat een overtreding. Tameirco krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bocarro met een sublieme pass. Farrainho rent richting de bal. Farrainho passt de bal met de wreef. Fundão rent richting de bal. Fundão schiet op doel. Estadio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Baguim probeert naar een medespeler te passen. Tameirco rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirco rent richting de bal. Tameirco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GD 90 Minutos 54%, Branha‘s 46%.
GD 90 Minutos - Branha‘s 0:1

57e minuut.
Baguim rent richting de bal. Baguim met een sublieme pass. Klungelig pakt Franca de bal. Fundão is nu in balbezit. Fundão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Barba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barba geeft een lange en hoge pass. Franca heeft problemen om de bal te vangen. Fundão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundão schiet op doel. Estadio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Tameirco is nu in balbezit. Cabrita bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baguim krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Fundão is nu in balbezit. Rabiduante is nu in balbezit. Fundão verovert de bal door een tackle van achteren. Fundão haalt uit met een fantastische trap. Estadio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GD 90 Minutos - Branha‘s 1:1

80e minuut.
Vidal speelt de bal door. Baguim is nu in balbezit. Tameirco begaat een overtreding. Tameirco krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GD 90 Minutos 41%, Branha‘s 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GD 90 Minutos - Branha‘s 1:1