Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALENTES Branha‘s
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Norberto met een sublieme pass. Franca is nu in balbezit. Donas onderschept slim de pass. Donas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Farrainho is nu in balbezit. Tagarro onderschept slim de pass. Donas bereikt de bal nog maar net als eerste. Donas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Branha‘s 1:0

29e minuut.
Estadio trapt de bal weg van het doel. Milharento kopt de bal weg. Daar is Donas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Branha‘s 2:0

34e minuut.
Farrainho is nu in balbezit. Farrainho passt de bal zonder na te denken. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Certinho verovert de bal door een tackle van achteren. Certinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nóvoa de bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 46%, Branha‘s 54%.
FC VALENTES - Branha‘s 2:0

57e minuut.
Doeltrap. Estadio trapt de bal weg. Milharento kopt de bal weg. Daar is Donas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Branha‘s 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 45%, Branha‘s 55%.
FC VALENTES - Branha‘s 3:0