Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Branha‘s Maia AC
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirco verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirco passt de bal met de wreef. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - Maia AC 1:0

21e minuut.
Carvalhas probeert de bal aan de voet te houden. Vidal rent richting de bal. Carvalhas onderschept slim de pass. Tameirco verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Branha‘s 36%, Maia AC 64%.
Branha‘s - Maia AC 1:0

47e minuut.
Moiteiro is nu in balbezit. Norberto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rico. Norberto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Norberto kan niet meer verder spelen. dos Assobios komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Raposeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrita met een snelle inworp. Rabiduante is nu in balbezit. Rabiduante geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Certinho passt de bal met de wreef. Carvalhas rent richting de bal. Carvalhas met een sublieme pass. Moiteiro rent richting de bal. Moiteiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bocarro met de inworp. Tameirco rent richting de bal. Tameirco geeft een hoge lob. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Branha‘s - Maia AC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Branha‘s 47%, Maia AC 53%.
Branha‘s - Maia AC 2:0