Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Maia AC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2753
Maia AC FC VALENTES
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Moiteiro probeert de bal aan de voet te houden. Nóvoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóvoa passt de bal met de wreef. Donas is nu in balbezit. Donas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gomes da Costa is nu in balbezit. Tagarro verovert de bal door een tackle van achteren. Tagarro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - FC VALENTES 0:1

4e minuut.
Moiteiro speelt de bal door. Tagarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fraga met een harde bal richting middenveld. Gaivotinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Loreto de bal. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro draait met de bal, schiet en ... Fraga bokst de bal weg.

28e minuut.
Carvalhas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tostes de bal. Carvalhas is nu in balbezit. Donas verovert de bal door een tackle van achteren. Donas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Felonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Areias probeert naar een medespeler te passen. Moiteiro rent richting de bal. Moiteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Doeltrap. Aldeia met een harde bal richting middenveld. Loreto kopt de bal weg. Donas rent richting de bal. Donas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia AC 54%, FC VALENTES 46%.
Maia AC - FC VALENTES 0:1

55e minuut.
Moiteiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pardeilhas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pardeilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto is nu in balbezit. Pardeilhas onderschept slim de pass. Pardeilhas draait met de bal, schiet en ... Fraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maia AC - FC VALENTES 1:1

61e minuut.
Loreto rent richting de bal. Tostes onderschept slim de pass. Tostes probeert naar een medespeler te passen. Pardeilhas heeft problemen om de bal te vangen. Pardeilhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - FC VALENTES 2:1

69e minuut.
Gaivotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaivotinha geeft een lange en hoge pass. Nóvoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeilhas verovert de bal door een tackle van achteren. Pardeilhas haalt uit met een fantastische trap. Fraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Barco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areias met een snelle inworp. Gaivotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaivotinha draait met de bal, schiet en ... Fraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - FC VALENTES 3:1

81e minuut.
Tostes verovert de bal door een tackle van achteren. Tostes geeft een hoge lob. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeilhas verovert de bal door een tackle van achteren. Pardeilhas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gaivotinha kopt de bal weg. Pardeilhas is nu in balbezit. Pardeilhas schiet op doel. Gusmão probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Picamiolos is nu in balbezit. Picamiolos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Donas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagarro is nu in balbezit. Tagarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia AC 51%, FC VALENTES 49%.
Maia AC - FC VALENTES 3:1