Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minha Equipa Boimo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tabela is nu in balbezit. Tabela met een sublieme pass. Silva Baptista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oriente rent richting de bal. Oriente draait met de bal, schiet en ... Florindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bogado probeert naar een medespeler te passen. Ramboiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramboiano passt de bal zonder na te denken. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho haalt uit met een fantastische trap. Coxinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Folheado bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente is nu in balbezit. Oriente passt de bal met de wreef. Silva Baptista rent richting de bal. Silva Baptista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Oriente schiet op doel. Tabela probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pomba zal de hoekschop nemen. Jara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Correia rent richting de bal. Correia schiet op doel. Ameixa rent richting de bal. Ameixa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minha Equipa - Boimo 0:1

20e minuut.
Marreiros probeert naar een medespeler te passen. Oriente is nu in balbezit. Oriente passt de bal met de wreef. Silva Baptista rent richting de bal. Silva Baptista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ramboiano onderschept slim de pass. Ramboiano speelt de bal door. Klungelig pakt Marinho de bal. Correia is nu in balbezit. Correia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Malamilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara passt de bal in één keer door. Oriente is nu in balbezit. Oriente geeft een hoge lob. Florindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Correia met een sublieme pass. Folheado heeft problemen om de bal te vangen. Correia rent richting de bal. Correia haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Condego de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minha Equipa - Boimo 0:2

37e minuut.
Palma met de inworp. Bogado is nu in balbezit. Bogado probeert naar een medespeler te passen. Silva Baptista rent richting de bal. Silva Baptista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oriente kopt de bal weg. Silva Baptista probeert de bal aan de voet te houden. Tabela is nu in balbezit. Silva Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Baptista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minha Equipa 59%, Boimo 41%.
Minha Equipa - Boimo 0:2

61e minuut.
Ameixa is nu in balbezit. Bogado is nu in balbezit. Bogado geeft een hoge lob. Silva Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Baptista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minha Equipa - Boimo 1:2

86e minuut.
Marreiros is nu in balbezit. Marreiros geeft de bal voor. Tabela rent richting de bal. Silva Baptista onderschept slim de pass. Silva Baptista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minha Equipa 49%, Boimo 51%.
Minha Equipa - Boimo 1:2