Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: sokkeros Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1980
Lusitano Évora Banheira FC
352 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Inworp. Cotorim met de inworp. Salvado is nu in balbezit. Salvado geeft de bal voor. Ferraria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pavão onderschept slim de pass. Pavão geeft de bal voor. Daar is Figo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrudo is nu in balbezit. Garrudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Delpino heeft problemen om de bal te vangen. Delpino geeft een hoge lob. Gachineiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusitano Évora - Banheira FC 1:0

43e minuut.
Fortinho met een sublieme pass. Daar is Meireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrudo is nu in balbezit. Garrudo haalt uit met een fantastische trap. Gago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amaral bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Évora 40%, Banheira FC 60%.
Lusitano Évora - Banheira FC 1:0

55e minuut.
Covo is nu in balbezit. Pavão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavão geeft een lange en hoge pass. Garrudo heeft problemen om de bal te vangen. Garrudo haalt uit met een fantastische trap. Amaral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sousa Mendes onderschept slim de pass. Huerta is nu in balbezit. Sousa Mendes begaat een overtreding. Sousa Mendes krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pavão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavão passt de bal met de wreef. Gago is nu in balbezit. Garrudo verovert de bal door een tackle van achteren. Garrudo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gachineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Fortinho probeert naar een medespeler te passen. Sousa Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Huerta onderschept slim de pass. Huerta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Garrudo is nu in balbezit. Garrudo haalt uit met een fantastische trap. Fortinho onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huerta zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gachineiro geeft een hoge lob. Figo probeert de bal aan de voet te houden. Fortinho rent richting de bal. Ferraria onderschept slim de pass. Ferraria haalt uit met een fantastische trap. Amaral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusitano Évora 59%, Banheira FC 41%.
Lusitano Évora - Banheira FC 1:0