Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Amadora DANIZEX FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Torres rent richting de bal. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalete rent richting de bal. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros schiet op doel. Caiado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Jardim probeert naar een medespeler te passen. Lago rent richting de bal. Lago passt de bal zonder na te denken. Perca rent richting de bal. Perca draait met de bal, schiet en ... Gandra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cavalete verovert de bal door een tackle van achteren. Lago rent richting de bal. Lago probeert naar een medespeler te passen. Perca bereikt de bal nog maar net als eerste. Perca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Laranjeira de bal onder controle te krijgen. Perca bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mouzinho de Albuquerque is nu in balbezit. Mares verovert de bal door een tackle van achteren. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros draait met de bal, schiet en ... Caiado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Amadora - DANIZEX FC 1:0

44e minuut.
Mouzinho de Albuquerque geeft de bal voor. Pé Certeiro kopt de bal weg. Celorico heeft problemen om de bal te vangen. Quadros is nu in balbezit. Quadros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Amadora 43%, DANIZEX FC 57%.
Estrela da Amadora - DANIZEX FC 1:0

52e minuut.
Jardim geeft een lange en hoge pass. Celorico is nu in balbezit. Celorico speelt de bal door. Lago is nu in balbezit. Lago geeft een lange en hoge pass. Gandra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Amadora 48%, DANIZEX FC 52%.
Estrela da Amadora - DANIZEX FC 1:0