Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipas Titans Lusitano Évora
523 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lavado passt de bal in één keer door. Aguico rent richting de bal. Aguico speelt de bal door. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira draait met de bal, schiet en ... Amaral bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sousa Mendes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Anco de bal onder controle te krijgen. Sabido rent richting de bal. Sabido schiet op doel. Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Lusitano Évora 0:1

30e minuut.
Inworp. Beltrão met een snelle inworp. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Navio verovert de bal door een tackle van achteren. Navio geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Lusitano Évora 0:2

41e minuut.
Sousa Mendes kopt de bal weg. Aguico is nu in balbezit. Navio maakt een afschuwelijke overtreding. Navio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipas Titans 66%, Lusitano Évora 34%.
Taipas Titans - Lusitano Évora 0:2

46e minuut.
Piano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. da Silva komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Figo met een sublieme pass. Lavado rent richting de bal. Lavado met een sublieme pass. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Camarinha rent richting de bal. Camarinha geeft een hoge lob. Inworp. Sousa Mendes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribeira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ribeira onderschept slim de pass. Ribeira passt de bal in één keer door. Navio rent richting de bal. Sabido rent richting de bal. Sabido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Camarinha met een snelle inworp. da Silva speelt de bal door. Meira rent richting de bal. Meira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - Lusitano Évora 1:2

79e minuut.
Meira rent richting de bal. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira onderschept slim de pass. Meira draait met de bal, schiet en ... Gago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taipas Titans - Lusitano Évora 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipas Titans 58%, Lusitano Évora 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taipas Titans - Lusitano Évora 2:2