Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apanha Bolas El Pacifico FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Peralta rent richting de bal. Vingada verovert de bal door een tackle van achteren. Vingada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Conchamar de bal. Conchamar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Brasil geeft een lange en hoge pass. Cabreira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coxo de bal. Morna is nu in balbezit. Morna haalt uit met een fantastische trap. Baldaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mafra passt de bal zonder na te denken. Vingada rent richting de bal. Vingada speelt de bal door. Conchamar rent richting de bal. Conchamar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Conchamar is nu in balbezit. Peralta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conchamar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peralta speelt de bal door. Maio wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salvador is nu in balbezit. Salvador geeft een lange en hoge pass. Cuiabá kopt de bal weg. Conchamar is nu in balbezit. Conchamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apanha Bolas - El Pacifico FC 0:1

29e minuut.
Muxinga passt de bal met de wreef. Mafra met een sublieme pass. Salemas is nu in balbezit. Coxo verovert de bal door een tackle van achteren. Coxo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Salemas kopt de bal weg. Coxo heeft problemen om de bal te vangen. Mafra is nu in balbezit. Coxo onderschept slim de pass. Coxo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apanha Bolas 57%, El Pacifico FC 43%.
Apanha Bolas - El Pacifico FC 0:1

46e minuut.
Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio met een sublieme pass. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar onderschept slim de pass. Conchamar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cuiabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasil onderschept slim de pass. Brasil met een sublieme pass. Conchamar is nu in balbezit. Conchamar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alvarenga met een sublieme pass. Klungelig pakt Coxo de bal. Boura rent richting de bal. Coxo is nu in balbezit. Coxo draait met de bal, schiet en ... Baldaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mafra geeft de bal voor. Maio rent richting de bal. Maio passt de bal in één keer door. Conchamar rent richting de bal. Conchamar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vieira passt de bal met de wreef. Morna rent richting de bal. Muxinga begaat een overtreding. Morna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marinha met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apanha Bolas 50%, El Pacifico FC 50%.
Apanha Bolas - El Pacifico FC 0:1