Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vindimas FC Briosa FC
Nova Tactiek 451
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 22.4
solid Schieten average
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meneses trapt de bal weg. Cambraia rent richting de bal. Cambraia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 1:0

8e minuut.
Giraldes probeert naar een medespeler te passen. Sortudo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van van Nederland ... Strafschop! van Nederland krijgt een gele kaart. Sortudo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sortudo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vindimas FC - Briosa FC 1:1

11e minuut.
Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orango. Findorák raakt geblesseerd tijdens het duel. da Atouguia met een snel genomen vrije trap. Fajardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vilares rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Nederland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilares geeft een lange en hoge pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vilares met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cambraia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen. Cambraia is nu in balbezit. Cambraia haalt uit met een fantastische trap. Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 2:1

33e minuut.
Azinhais is nu in balbezit. Azinhais passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orango de bal. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lobeira passt de bal zonder na te denken. Aldana rent richting de bal. Aldana probeert naar een medespeler te passen. Sortudo is nu in balbezit. Sortudo draait met de bal, schiet en ... Meneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Talhadas is nu in balbezit. Vilares onderschept slim de pass. Vilares probeert naar een medespeler te passen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Findorák de bal. Findorák passt de bal zonder na te denken. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Cambraia rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Dantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 3:1

42e minuut.
Vilares onderschept slim de pass. Vilares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambraia is nu in balbezit. Cambraia schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Guerreiro probeert de bal met de borst te controleren. Inworp. Scaglione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Findorák geeft de bal voor. Fajardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
da Atouguia kopt de bal weg. Lobeira is nu in balbezit. Cambraia verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 34%, Briosa FC 66%.
Vindimas FC - Briosa FC 3:1

54e minuut.
Findorák kopt de bal weg. Daar is Azinhais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambraia rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 4:1

56e minuut.
Scaglione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Findorák speelt de bal door. Cambraia rent richting de bal. Cambraia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 5:1

58e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Daar is da Atouguia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Atouguia speelt de bal door. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 6:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vilares passt de bal zonder na te denken. Lobeira is nu in balbezit. Lobeira speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 7:1

72e minuut.
Lobeira heeft problemen om de bal te vangen. Minić is nu in balbezit. Minić speelt de bal door. Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Findorák geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dantas trapt de bal weg van het doel. van Nederland kopt de bal weg. Vilares is nu in balbezit. Vilares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 8:1

76e minuut.
Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerreiro met de inworp. Giraldes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Scaglione met de inworp. Minić is nu in balbezit. Minić geeft de bal voor. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
van Nederland onderschept slim de pass. van Nederland passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo schiet op doel. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Briosa FC 9:1

89e minuut.
Curipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Curipán geeft de bal voor. Azinhais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vilares de bal. Vilares geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 20%, Briosa FC 80%.
Vindimas FC - Briosa FC 9:1