Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Cromos Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2439
Cromos Red Wolf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Póvoas onderschept slim de pass. Póvoas geeft de bal voor. Levezinho is nu in balbezit. onderschept slim de pass. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Red Wolf 1:0

16e minuut.
Real Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico onderschept slim de pass. Semico passt de bal in één keer door. Guedes is nu in balbezit. Guedes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cromos - Red Wolf 1:1

28e minuut.
Agulheiro trapt de bal weg van het doel. Real Sampaio kopt de bal weg. Lamarão is nu in balbezit. rent richting de bal. schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Laborinho rent richting de bal. Real Sampaio onderschept slim de pass. Rosendo is nu in balbezit. Real Sampaio onderschept slim de pass. Real Sampaio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro geeft een lange en hoge pass. Laborinho kopt de bal weg. Semico is nu in balbezit. Semico haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo met een sublieme pass. Semico rent richting de bal. Semico draait met de bal, schiet en ... Agulheiro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agulheiro met een harde bal richting middenveld. Laborinho kopt de bal weg. Daar is Semico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 55%, Red Wolf 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cromos - Red Wolf 1:1

59e minuut.
Lamarão is nu in balbezit. Real Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamarão verovert de bal door een tackle van achteren. verovert de bal door een tackle van achteren. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Red Wolf 2:1

70e minuut.
Real Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Levezinho is nu in balbezit. verovert de bal door een tackle van achteren. draait met de bal, schiet en ... Calado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Red Wolf 3:1

72e minuut.
Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes schiet op doel. Daar is Louro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rosendo kopt de bal weg. de Melo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cueca is nu in balbezit. Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 48%, Red Wolf 52%.
Cromos - Red Wolf 3:1