Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Diful Utd Cromos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fortinho geeft een hoge lob. Ceuta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Póvoas probeert naar een medespeler te passen. Batoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Batoteiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Quintino rent richting de bal. Quintino speelt de bal door. Real Sampaio rent richting de bal. Real Sampaio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quevedo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cueca is nu in balbezit. Curvo is nu in balbezit. Cueca begaat een overtreding. Cueca krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Queijo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Quevedo de bal onder controle te krijgen. Batoteiro rent richting de bal. Klungelig pakt Batoteiro de bal. Batoteiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fortinho probeert naar een medespeler te passen. Quintino probeert naar een medespeler te passen. Batoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Batoteiro schiet op doel. Quevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cueca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueca geeft een lange en hoge pass. Queijo heeft problemen om de bal te vangen. Batoteiro is nu in balbezit. Batoteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Diful Utd 52%, Cromos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Diful Utd - Cromos 0:0

60e minuut.
Olho Azul trapt de bal weg van het doel. Cueca kopt de bal weg. Klungelig pakt Queijo de bal. Real Sampaio rent richting de bal. Real Sampaio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Baião speelt de bal door. Curvo is nu in balbezit. Curvo probeert naar een medespeler te passen. Batoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Batoteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Fortinho is nu in balbezit. Ceuta rent richting de bal. Ceuta speelt de bal door. Castelinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelinhos schiet op doel. Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agulheiro probeert naar een medespeler te passen. Real Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curvo. Curvo krijgt een gele kaart. Real Sampaio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cueca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Batoteiro is nu in balbezit. Batoteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Diful Utd - Cromos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Diful Utd 55%, Cromos 45%.
F.C. Diful Utd - Cromos 0:1