Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:00
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: ✓ Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1178
Briosa FC
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Óculinhos trapt de bal weg. Talhadas kopt de bal weg. Sortudo is nu in balbezit. Sortudo draait met de bal, schiet en ... Óculinhos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
✓ - Briosa FC 0:1

5e minuut.
Berlenga met een snelle inworp. Ferralejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferralejo passt de bal met de wreef. Felicia heeft problemen om de bal te vangen. Felicia schiet op doel. Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Catrola met een snelle inworp. Felicia rent richting de bal. Felicia speelt de bal door. Cacela rent richting de bal. Cacela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lobeira onderschept slim de pass. Lobeira probeert naar een medespeler te passen. Sortudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
✓ - Briosa FC 0:2

20e minuut.
Giraldes is nu in balbezit. Felicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Felicio passt de bal zonder na te denken. Cacela rent richting de bal. Cacela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
✓ - Briosa FC 1:2

28e minuut.
Felicio controleert de bal met de borst. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana probeert naar een medespeler te passen. Sortudo is nu in balbezit. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Talhadas is nu in balbezit. Talhadas geeft de bal voor. Klungelig pakt Santos de bal. Sortudo is nu in balbezit. Sortudo haalt uit met een fantastische trap. Óculinhos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✓ 45%, Briosa FC 55%.
✓ - Briosa FC 1:2

50e minuut.
Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes passt de bal zonder na te denken. Guerreiro speelt de bal door. Sortudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sortudo is nu in balbezit. Claro is nu in balbezit. Sortudo verovert de bal door een tackle van achteren. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
✓ - Briosa FC 1:3

59e minuut.
Catrola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felicia is nu in balbezit. Met opzet legt Giraldes zijn tegenspeler op de grond. Giraldes krijgt een gele kaart. Felicia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Ferralejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes onderschept slim de pass. Giraldes met een sublieme pass. Sortudo rent richting de bal. Sortudo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana passt de bal met de wreef. Claro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo verovert de bal door een tackle van achteren. Sortudo haalt uit met een fantastische trap. Óculinhos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✓ 49%, Briosa FC 51%.
✓ - Briosa FC 1:3