Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gato Sapato Qwerty Team
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Serralheiro met de inworp. Almada Negreiros rent richting de bal. Cabaçinhas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaçinhas geeft een hoge lob. Couraga maakt een snoekduik en kopt de bal. Macieira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penetrante met de inworp. Daar is Almada Negreiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almada Negreiros geeft de bal voor. Daar is Lufinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Qwerty Team 0:1

29e minuut.
Ceita is nu in balbezit. Serralheiro rent richting de bal. Serralheiro passt de bal met de wreef. Couraga is nu in balbezit. Couraga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ponte Velha met een sublieme pass. Caeiro rent richting de bal. Caeiro speelt de bal door. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gato Sapato - Qwerty Team 1:1

39e minuut.
Fardilha geeft een lange en hoge pass. Carapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santarim krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chilco speelt de bal door. Daar is Fardilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 44%, Qwerty Team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gato Sapato - Qwerty Team 1:1

59e minuut.
Carapeta rent richting de bal. Carapeta speelt de bal door. Trancoso probeert de bal aan de voet te houden. Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cabaçinhas probeert naar een medespeler te passen. Fardilha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trancoso. Trancoso krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Cabaçinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaçinhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabaçinhas krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sardento onderschept slim de pass. Ceita is nu in balbezit. Ceita passt de bal zonder na te denken. Almada Negreiros rent richting de bal. Almada Negreiros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Russa is nu in balbezit. Ponte Velha verovert de bal door een tackle van achteren. Ponte Velha probeert naar een medespeler te passen. Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 45%, Qwerty Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gato Sapato - Qwerty Team 1:1