Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners2024 União Desportiva Ponte Frielas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Bocage geeft een lange en hoge pass. Comandante kopt de bal weg. Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bento haalt uit met een fantastische trap. Arouca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - União Desportiva Ponte Frielas 0:1

28e minuut.
Ligeirinho geeft een hoge lob. Inworp. Marmou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carapinheiro rent richting de bal. Carapinheiro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Carapinheiro rent richting de bal. Violas rent richting de bal. Violas passt de bal zonder na te denken. Fama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sesimbra geeft een hoge lob. Inworp. Gentil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carapinheiro is nu in balbezit. Carapinheiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Leocadio speelt de bal door. Farrainho is nu in balbezit. Farrainho probeert naar een medespeler te passen. Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 56%, União Desportiva Ponte Frielas 44%.
Winners2024 - União Desportiva Ponte Frielas 0:1

61e minuut.
Gangoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Constanciano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tavora onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmou met een snelle inworp. Carapinheiro rent richting de bal. Carapinheiro draait met de bal, schiet en ... Belim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Constanciano probeert naar een medespeler te passen. Castanheiro rent richting de bal. Castanheiro speelt de bal door. Fama is nu in balbezit. Fama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Leocadio heeft problemen om de bal te vangen. Madruga is nu in balbezit. Madruga passt de bal zonder na te denken. Marmou is nu in balbezit. Marmou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Geraldes geeft de bal voor. Violas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tavora rent richting de bal. Carapinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carapinheiro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Aldeia Chaves met een harde bal richting middenveld. Bocage bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanheiro geeft een lange en hoge pass. Fama rent richting de bal. Fama draait met de bal, schiet en ... Belim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 47%, União Desportiva Ponte Frielas 53%.
Winners2024 - União Desportiva Ponte Frielas 0:1