Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube da Estrada Gato Sapato
sce Tactiek 442
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


5e minuut.
Wichary speelt de bal door. Krukowski is nu in balbezit. Perfeito is nu in balbezit. Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - Gato Sapato 1:0

13e minuut.
Ceia geeft een hoge lob. Bordeira speelt de bal door. Oasenegre kopt de bal weg. Wichary rent richting de bal. Wichary draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ceia passt de bal met de wreef. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski passt de bal met de wreef. Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chilco verovert de bal door een tackle van achteren. Pávek is nu in balbezit. Caeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pávek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pávek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Krukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ceia speelt de bal door. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski met een sublieme pass. Wichary rent richting de bal. Wichary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ceia probeert naar een medespeler te passen. Cabaçinhas is nu in balbezit. Wichary verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Bordeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube da Estrada 25%, Gato Sapato 75%.
Sporting Clube da Estrada - Gato Sapato 1:0

64e minuut.
Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski draait met de bal, schiet en ... Bordeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laub onderschept slim de pass. Laub met een sublieme pass. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal met de wreef. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perfeito de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre passt de bal in één keer door. Krukowski heeft problemen om de bal te vangen. Krukowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - Gato Sapato 2:0

90e minuut.
Cabaçinhas rent richting de bal. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre geeft een hoge lob. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - Gato Sapato 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube da Estrada 20%, Gato Sapato 80%.
Sporting Clube da Estrada - Gato Sapato 3:0