Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grupo Desportivo Valcavalense Outra Vez
prova Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Castinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farto. Castinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miguel met een snel genomen vrije trap. Carregadas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 1:0

3e minuut.
Carvoeiro met een sublieme pass. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real met een sublieme pass. Carregadas rent richting de bal. Carregadas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Salazaredo trapt de bal weg van het doel. Miguel kopt de bal weg. Castinho rent richting de bal. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 2:0

6e minuut.
Carrasqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Farto rent richting de bal. Limpinho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Limpinho krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sermenho passt de bal met de wreef. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real passt de bal in één keer door. Carregadas rent richting de bal. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Castinho rent richting de bal. Castinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Corte-Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corte-Real probeert naar een medespeler te passen. Carregadas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 3:0

14e minuut.
Argolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermenho verovert de bal door een tackle van achteren. Sermenho passt de bal met de wreef. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 4:0

22e minuut.
Sermenho speelt de bal door. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real probeert naar een medespeler te passen. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Salazaredo trapt de bal weg. Miguel kopt de bal weg. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 5:0

32e minuut.
Sermenho is nu in balbezit. Sermenho met een sublieme pass. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas haalt uit met een fantastische trap. Salazaredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 6:0

34e minuut.
Sermenho met een snelle inworp. Corte-Real geeft de bal voor. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas schiet op doel. da Encarnação probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Argolo met een sublieme pass. Farto rent richting de bal. Carregadas verovert de bal door een tackle van achteren. Carregadas haalt uit met een fantastische trap. Geraldes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 7:0

41e minuut.
Doeltrap. Cisneiro met een harde bal richting middenveld. Corte-Real met een sublieme pass. Castinho is nu in balbezit. Castinho probeert naar een medespeler te passen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 34%, Outra Vez 66%.
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 7:0

48e minuut.
Corte-Real speelt de bal door. Klungelig pakt Sermenho de bal. Sermenho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carregadas de bal. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real passt de bal zonder na te denken. Sermenho probeert naar een medespeler te passen. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sermenho probeert naar een medespeler te passen. Corte-Real rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanceiros. Lanceiros krijgt een gele kaart. Corte-Real raakt geblesseerd tijdens het duel. Sermenho met een snel genomen vrije trap. Carregadas rent richting de bal. Carregadas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 8:0

80e minuut.
Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real geeft een hoge lob. Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Castinho rent richting de bal. Castinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Castinho heeft problemen om de bal te vangen. Castinho passt de bal met de wreef. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real schiet op doel. Salazaredo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 40%, Outra Vez 60%.
Grupo Desportivo Valcavalense - Outra Vez 9:0