Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners2024 bolabola
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Arouca trapt de bal weg van het doel. Gangoso is nu in balbezit. Braganga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Braganga krijgt een gele kaart. Gangoso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gangoso kan niet meer verder spelen. Constanciano komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Carrelhas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azinhais. Carrelhas raakt geblesseerd tijdens het duel. Constanciano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Felgueiras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vau. Vau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 46%, bolabola 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winners2024 - bolabola 0:0

64e minuut.
Constanciano is nu in balbezit. Azinhais onderschept slim de pass. Azinhais passt de bal met de wreef. Daar is Varjão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varjão draait met de bal, schiet en ... Arouca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - bolabola 0:1

72e minuut.
Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gralho de bal. Vau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vau draait met de bal, schiet en ... Cesário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vau is nu in balbezit. Vau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Castanheiro passt de bal met de wreef. Carapinheiro rent richting de bal. Carapinheiro passt de bal zonder na te denken. Vau is nu in balbezit. Vau haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cesário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners2024 - bolabola 1:1

78e minuut.
Carapinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapinheiro probeert naar een medespeler te passen. Vau rent richting de bal. Vau haalt uit met een fantastische trap. Gralho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - bolabola 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 44%, bolabola 56%.
Winners2024 - bolabola 2:1