Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: JokerClub Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2039
JokerClub body shot
442 Tactiek 523
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten good
hopeless Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Cacho onderschept slim de pass. Sintra onderschept slim de pass. Sintra passt de bal met de wreef. Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Agria probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmeleiro rent richting de bal. Marmeleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - body shot 1:0

14e minuut.
Carrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Santa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gasparri. Santa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santa kan niet meer verder spelen. Mogas Querido komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio met een sublieme pass. Lewis rent richting de bal. Lewis geeft een lange en hoge pass. Baraniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Feio de bal onder controle te krijgen. Ambia rent richting de bal. Ambia probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Durces geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubełek met een snelle inworp. Feio rent richting de bal. Feio geeft een hoge lob. Celeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sintra rent richting de bal. Sintra met een sublieme pass. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Celeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Feio geeft een hoge lob. Durces bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Celeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JokerClub - body shot 1:1

31e minuut.
Bedra passt de bal in één keer door. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sintra speelt de bal door. Fozica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis draait met de bal, schiet en ... Celeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bedra passt de bal met de wreef. Lewis rent richting de bal. Lewis met een sublieme pass. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Celeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şandru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Celeiro probeert naar een medespeler te passen. Şandru kopt de bal weg. Cacho heeft problemen om de bal te vangen. Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Durces probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kubełek neemt de hoekschop. Celeiro met een sublieme pass. Bedra kopt de bal weg. Daar is Baraniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - body shot 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 80%, body shot 20%.
JokerClub - body shot 1:2

48e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Bedra draait met de bal, schiet en ... Daar is Fozica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - body shot 1:3

63e minuut.
Cortês bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baraniecki de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Cortês tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bedra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Celeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Feio rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubełek neemt de hoekschop. Baraniecki krijgt zijn hoofd ertegen. Celeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - body shot 1:4

73e minuut.
Bedra passt de bal in één keer door. Sintra probeert naar een medespeler te passen. Celeiro probeert naar een medespeler te passen. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Lewis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - body shot 1:5

77e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortês. Baraniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bedra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durces controleert de bal met de borst. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Celeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - body shot 1:6

85e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Bedra passt de bal in één keer door. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bedra rent richting de bal. Bedra passt de bal zonder na te denken. Fozica heeft problemen om de bal te vangen. Lewis geeft een lange en hoge pass. Celeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - body shot 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 67%, body shot 33%.
JokerClub - body shot 1:7