Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners2024 Grupo Desportivo Valcavalense
Normal Tactiek prova
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Carregadas speelt de bal door. Sermenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermenho met een sublieme pass. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap. Paal! Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:1

8e minuut.
Sermenho kopt de bal weg. Madruga kan de bal niet met de borst controleren. Corte-Real speelt de bal door. Carregadas rent richting de bal. Carregadas haalt uit met een fantastische trap. Arouca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Castinho speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmou met een snelle inworp. Rachinha kan de bal niet met de borst controleren. Carapinheiro geeft een hoge lob. Cisneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Castinho geeft de bal voor. Carregadas rent richting de bal. Carregadas passt de bal zonder na te denken. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap. Arouca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:2

16e minuut.
Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Frades rent richting de bal. Carregadas onderschept slim de pass. Carregadas schiet op doel. Arouca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carregadas probeert de bal met de borst te controleren. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas onderschept slim de pass. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real schiet op doel. Arouca bokst de bal weg. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap. Codorniga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:3

34e minuut.
Arouca trapt de bal weg van het doel. Rachinha heeft problemen om de bal te vangen. Rachinha speelt de bal door. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro passt de bal in één keer door. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Arouca trapt de bal weg van het doel. Rachinha kopt de bal weg. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:4

41e minuut.
Corte-Real geeft een hoge lob. Carregadas krijgt zijn hoofd ertegen. Frades heeft problemen om de bal te vangen. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:5

42e minuut.
Sermenho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real met een sublieme pass. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro schiet op doel. Arouca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Frades trapt de bal weg. Carapinheiro kopt de bal weg. Castinho probeert de bal aan de voet te houden. Vau rent richting de bal. Vau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 71%, Grupo Desportivo Valcavalense 29%.
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:5

54e minuut.
Sermenho is nu in balbezit. Sermenho passt de bal zonder na te denken. Corte-Real probeert naar een medespeler te passen. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas draait met de bal, schiet en ... Arouca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sermenho rent richting de bal. Sermenho geeft de bal voor. Klungelig pakt Carrelhas de bal. Carregadas rent richting de bal. Carregadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Codorniga trapt de bal weg. Carapinheiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Carregadas de bal. Carregadas haalt uit met een fantastische trap. Arouca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:6

68e minuut.
Madruga is nu in balbezit. Corte-Real onderschept slim de pass. Corte-Real met een sublieme pass. Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Corte-Real heeft problemen om de bal te vangen. Corte-Real passt de bal zonder na te denken. Carregadas rent richting de bal. Carregadas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:7

71e minuut.
Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real passt de bal zonder na te denken. Codorniga probeert naar een medespeler te passen. Carregadas rent richting de bal. Carregadas schiet op doel. Arouca bokst de bal weg. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Madruga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castinho met de inworp. Corte-Real geeft de bal voor. Carregadas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:8

77e minuut.
Limpinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rachinha met een sublieme pass. Corte-Real speelt de bal door. Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Carregadas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sermenho rent richting de bal. Sermenho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frades de bal. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Corte-Real geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frades de bal. Sermenho speelt de bal door. Carregadas rent richting de bal. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 69%, Grupo Desportivo Valcavalense 31%.
Winners2024 - Grupo Desportivo Valcavalense 0:8