Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChegaNeles Sporting Clube da Estrada
Normal Tactiek sce
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 37.7
average Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


5e minuut.
Lugo geeft een hoge lob. Almanho heeft problemen om de bal te vangen. Nędza begaat een overtreding. Nędza krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Queriol rent richting de bal. Ceia verovert de bal door een tackle van achteren. Ceia speelt de bal door. Wichary rent richting de bal. Wichary passt de bal zonder na te denken. Araujo Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Krukowski rent richting de bal. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre passt de bal met de wreef. Wichary is nu in balbezit. Wichary schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Araujo Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Araujo Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChegaNeles - Sporting Clube da Estrada 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Pávek de bal. Pávek passt de bal met de wreef. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre geeft een hoge lob. Krukowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pávek rent richting de bal. Pávek geeft een lange en hoge pass. Krukowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krukowski schiet op doel. Araujo Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lugo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tonelo rent richting de bal. Pávek onderschept slim de pass. Pávek geeft een hoge lob. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Nędza is nu in balbezit. Pávek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Piruça de bal onder controle te krijgen. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Araujo Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChegaNeles 70%, Sporting Clube da Estrada 30%.
ChegaNeles - Sporting Clube da Estrada 0:1

61e minuut.
Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Machadinho de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Araujo Pereira trapt de bal weg van het doel. Pávek kopt de bal weg. Wichary met een sublieme pass. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Araujo Pereira trapt de bal weg van het doel. Oasenegre kopt de bal weg. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ChegaNeles - Sporting Clube da Estrada 0:2

66e minuut.
Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Krukowski rent richting de bal. Krukowski geeft de bal voor. Wichary heeft problemen om de bal te vangen. Wichary schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Piruça bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre geeft een hoge lob. Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary schiet op doel. Araujo Pereira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ChegaNeles - Sporting Clube da Estrada 0:3

71e minuut.
Wichary passt de bal in één keer door. Oasenegre speelt de bal door. Lugo is nu in balbezit. Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ChegaNeles - Sporting Clube da Estrada 0:4

73e minuut.
Krukowski rent richting de bal. Machadinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krukowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Krukowski komt bij de bal en schiet. Armadura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pávek kopt de bal weg. Daar is Piruça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre met een sublieme pass. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pávek met een sublieme pass. Machadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary rent richting de bal. Wichary draait met de bal, schiet en ... Araujo Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChegaNeles - Sporting Clube da Estrada 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChegaNeles 81%, Sporting Clube da Estrada 19%.
ChegaNeles - Sporting Clube da Estrada 0:5