Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
União Desportiva Ponte Frielas Corvos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Campilho kopt de bal weg. Malheiro met een sublieme pass. Daar is Ligeirinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
União Desportiva Ponte Frielas - Corvos 0:1

4e minuut.
Violas rent richting de bal. Margal verovert de bal door een tackle van achteren. Margal heeft problemen om de bal te vangen. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Margal met een sublieme pass. Ligeirinho speelt de bal door. Geraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal onderschept slim de pass. Margal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
União Desportiva Ponte Frielas - Corvos 0:2

33e minuut.
Capitulino controleert de bal met de borst. Comandante verovert de bal door een tackle van achteren. Comandante passt de bal in één keer door. Bento is nu in balbezit. Bento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: União Desportiva Ponte Frielas 51%, Corvos 49%.
União Desportiva Ponte Frielas - Corvos 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Geraldes de bal. Malheiro onderschept slim de pass. Malheiro met een sublieme pass. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Roseima is nu in balbezit. Aldeia Chaves rent richting de bal. Aldeia Chaves geeft een hoge lob. Comandante rent richting de bal. Comandante geeft de bal voor. Ponta Seca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Queiroga met een sublieme pass. Klungelig pakt Margal de bal. Margal passt de bal in één keer door. Roseima rent richting de bal. Roseima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Capitulino is nu in balbezit. Capitulino geeft een hoge lob. Daar is Neni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leocadio rent richting de bal. Leocadio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bocage is nu in balbezit. Bocage geeft de bal voor. Néné kopt de bal weg. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: União Desportiva Ponte Frielas 55%, Corvos 45%.
União Desportiva Ponte Frielas - Corvos 0:2