Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 19:00
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Corvos Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1200
Corvos União Desportiva Ponte Frielas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Comandante is nu in balbezit. Comandante geeft de bal voor. Capitulino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bento rent richting de bal. Bento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Briteiros onderschept slim de pass. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Briteiros is nu in balbezit. Briteiros draait met de bal, schiet en ... Belim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cacheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacheiro geeft een hoge lob. Comandante kopt de bal weg. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Casal Moinho onderschept slim de pass. Leocadio is nu in balbezit. Cacheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio onderschept slim de pass. Leocadio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Casal Moinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio speelt de bal door. Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bento draait met de bal, schiet en ... Ponta Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Queiroga is nu in balbezit. Leocadio onderschept slim de pass. Capitulino is nu in balbezit. Leocadio verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - União Desportiva Ponte Frielas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 60%, União Desportiva Ponte Frielas 40%.
Corvos - União Desportiva Ponte Frielas 0:1

58e minuut.
Daar is Casal Moinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Néné bereikt de bal nog maar net als eerste. Néné passt de bal zonder na te denken. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Violas de bal. Briteiros rent richting de bal. Briteiros speelt de bal door. Roseima rent richting de bal. Roseima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Violas probeert naar een medespeler te passen. Leocadio rent richting de bal. Queiroga rent richting de bal. Leocadio onderschept slim de pass. Leocadio draait met de bal, schiet en ... Ponta Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 41%, União Desportiva Ponte Frielas 59%.
Corvos - União Desportiva Ponte Frielas 0:1