Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 19:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: bolabola Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2317
bolabola Outra Vez
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Geada bereikt de bal nog maar net als eerste. Geada geeft een hoge lob. Praça is nu in balbezit. Azinhais onderschept slim de pass. Azinhais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Outra Vez 1:0

13e minuut.
Argolo met een sublieme pass. Geada speelt de bal door. Varjão bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ponte Velha de bal onder controle te krijgen. Salazaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Outra Vez 2:0

16e minuut.
Geada rent richting de bal. Valejo onderschept slim de pass. Valejo probeert naar een medespeler te passen. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cesário trapt de bal weg van het doel. Dorneles kopt de bal weg. Farto heeft problemen om de bal te vangen. Azinhais rent richting de bal. Azinhais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Outra Vez 3:0

21e minuut.
Geada is nu in balbezit. Geada speelt de bal door. Varjão bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjão haalt uit met een fantastische trap. Salazaredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Outra Vez 4:0

28e minuut.
Braganga geeft een lange en hoge pass. Varjão bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lanceiros ... Strafschop! Lanceiros is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Varjão raakt geblesseerd tijdens het duel. Azinhais neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Argolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argolo met een sublieme pass. Gralho is nu in balbezit. Migueis verovert de bal door een tackle van achteren. Migueis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Outra Vez 4:1

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argolo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Inchada kopt de bal weg. Valejo is nu in balbezit. Valejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolabola 37%, Outra Vez 63%.
bolabola - Outra Vez 4:1

58e minuut.
Braganga rent richting de bal. Valejo verovert de bal door een tackle van achteren. Valejo passt de bal met de wreef. Migueis is nu in balbezit. Migueis haalt uit met een fantastische trap. Cesário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cabeleira rent richting de bal. Ponte Velha is nu in balbezit. Ponte Velha geeft de bal voor. Braganga rent richting de bal. Braganga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Braganga probeert naar een medespeler te passen. Azinhais bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais passt de bal met de wreef. Varjão is nu in balbezit. Varjão haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Outra Vez 5:1

70e minuut.
Farto probeert naar een medespeler te passen. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo passt de bal met de wreef. Migueis rent richting de bal. Migueis schiet op doel. Cesário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais verovert de bal door een tackle van achteren. Azinhais probeert naar een medespeler te passen. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolabola 36%, Outra Vez 64%.
bolabola - Outra Vez 5:1