Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qwerty Team JokerClub
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ambia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogas Querido is nu in balbezit. Russa is nu in balbezit. Mogas Querido verovert de bal door een tackle van achteren. Mogas Querido passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - JokerClub 0:1

18e minuut.
Russa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penetrante rent richting de bal. Met opzet legt Agria zijn tegenspeler op de grond. Agria krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Agria geeft de bal voor. Machadinha kopt de bal weg. Daar is Russa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ambia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salomão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almada Negreiros rent richting de bal. Almada Negreiros geeft een hoge lob. Celeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Qwerty Team - JokerClub 1:1

33e minuut.
Lufinha rent richting de bal. Carrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrigo passt de bal in één keer door. Marmeleiro is nu in balbezit. Marmeleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Coxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortês rent richting de bal. Russa begaat een overtreding. Russa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qwerty Team 43%, JokerClub 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qwerty Team - JokerClub 1:1

48e minuut.
Russa geeft de bal voor. Agria bereikt de bal nog maar net als eerste. Agria speelt de bal door. Carrigo heeft problemen om de bal te vangen. Carrigo passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - JokerClub 1:2

60e minuut.
Picamiolos geeft een lange en hoge pass. Cacho speelt de bal door. Cortês heeft problemen om de bal te vangen. Lufinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mogas Querido rent richting de bal. Mogas Querido probeert naar een medespeler te passen. Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qwerty Team - JokerClub 1:3

76e minuut.
Agria met een sublieme pass. Almada Negreiros is nu in balbezit. Mogas Querido maakt een afschuwelijke overtreding. Mogas Querido krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Cortês de bal. Almada Negreiros rent richting de bal. Almada Negreiros met een sublieme pass. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Picamiolos probeert de bal aan de voet te houden. Cortês rent richting de bal. Almada Negreiros begaat een overtreding. Cortês raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Inworp. Penetrante met een snelle inworp. Almada Negreiros rent richting de bal. Almada Negreiros schiet op doel. Cortês probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qwerty Team 52%, JokerClub 48%.
Qwerty Team - JokerClub 1:3