Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ataíde F.C APAE
5.21.2 DCC Tactiek 10) 433 doente
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
72.6 gemiddelde waardering 76.7
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


2e minuut.
Khotivari passt de bal met de wreef. Eriş is nu in balbezit. Alves maakt een afschuwelijke overtreding. Alves krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ławnicak is nu in balbezit. Khotivari rent richting de bal. Khotivari passt de bal in één keer door. Viherluoto is nu in balbezit. Viherluoto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Şekerci is nu in balbezit. Met opzet legt Paganel zijn tegenspeler op de grond. Şekerci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paterno met een snel genomen vrije trap. Şekerci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pavliček probeert naar een medespeler te passen. Kuler is nu in balbezit. Kuler passt de bal met de wreef. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Ferrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Alexe probeert naar een medespeler te passen. Anastasakos onderschept slim de pass. Babik rent richting de bal. Babik geeft een lange en hoge pass. Alexe springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Garamvölgyi niet meer kan verder spelen. Šašlik komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Alexe krijgt zijn hoofd ertegen. Osetek heeft problemen om de bal te vangen. Viherluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherluoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - APAE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 56%, APAE 44%.
Ataíde F.C - APAE 0:1

48e minuut.
Khotivari heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci is nu in balbezit. Khotivari begaat een overtreding. Khotivari krijgt een gele kaart. Şekerci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korženevskis wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Korženevskis passt de bal in één keer door. Paterno rent richting de bal. Paterno passt de bal in één keer door. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ataíde F.C - APAE 1:1

55e minuut.
Korženevskis probeert de bal met de borst te controleren. Korženevskis met een sublieme pass. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Ferrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - APAE 2:1

57e minuut.
Paterno is nu in balbezit. Paterno passt de bal met de wreef. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - APAE 3:1

64e minuut.
Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Kuler is nu in balbezit. Ławnicak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ławnicak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ławnicak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Alexe speelt de bal door. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik geeft een lange en hoge pass. Alexe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataíde F.C - APAE 3:2

75e minuut.
Nowotniak passt de bal zonder na te denken. Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis geeft de bal voor. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pavliček probeert naar een medespeler te passen. Kuler is nu in balbezit. Kuler speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataíde F.C 48%, APAE 52%.
Ataíde F.C - APAE 3:2