Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porto FC Viamonense Batera F.C.
2x2 - treino 2a6 Tactiek Zildjian
45% Balbezit 55%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 63
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 62.3
weak Schieten very good
average Passen excellent
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Sobis rent richting de bal. Sobis geeft een lange en hoge pass. Lish probeert naar een medespeler te passen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, AL Fahir zal de hoekschop nemen. Deijkers springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Klungelig pakt Limonada de bal. Mocanu kopt de bal weg. Lish met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel. Cordeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lish passt de bal zonder na te denken. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir speelt de bal door. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:1

9e minuut.
AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir met een sublieme pass. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:2

13e minuut.
AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir passt de bal in één keer door. Deijkers heeft problemen om de bal te vangen. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:3

14e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Lish verovert de bal door een tackle van achteren. Lish speelt de bal door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:4

16e minuut.
Mocanu is nu in balbezit. Mocanu met een sublieme pass. Lish met een sublieme pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bovino passt de bal in één keer door. Itaqui probeert de bal aan de voet te houden. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel. Cordeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:5

21e minuut.
Bovino passt de bal met de wreef. Seghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghir speelt de bal door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:6

23e minuut.
Itaqui speelt de bal door. Bovino speelt de bal door. Seghir speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lish kopt de bal weg. AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir passt de bal in één keer door. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir passt de bal met de wreef. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
AL Fahir passt de bal met de wreef. Deijkers rent richting de bal. Deijkers met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Itaqui geeft een hoge lob. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bovino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deijkers probeert de bal met de borst te controleren. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. Cordeiro bokst de bal weg.

34e minuut.
Lish met een sublieme pass. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deijkers de bal. Deijkers schiet op doel. Cordeiro bokst de bal weg. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bovino met een snelle inworp. Lish is nu in balbezit. Lish passt de bal zonder na te denken. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinheiro is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bovino zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir speelt de bal door. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers schiet op doel. Cordeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:7

41e minuut.
Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish onderschept slim de pass. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:8

44e minuut.
Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt AL Fahir de bal. AL Fahir haalt uit met een fantastische trap. Deijkers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Pinheiro geeft een lange en hoge pass. Lish probeert naar een medespeler te passen. Bovino rent richting de bal. Bovino passt de bal in één keer door. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 95%, Batera F.C. 5%.
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:9

47e minuut.
Deijkers speelt de bal door. Bovino met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:10

49e minuut.
Lish speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers rent richting de bal. Deijkers haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:11

51e minuut.
İlhan met een sublieme pass. Bovino rent richting de bal. Bovino passt de bal met de wreef. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. Cordeiro bokst de bal weg.

52e minuut.
AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir passt de bal zonder na te denken. Daar is Deijkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:12

55e minuut.
Bovino rent richting de bal. Bovino speelt de bal door. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:13

57e minuut.
AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir met een sublieme pass. Bovino rent richting de bal. Bovino draait met de bal, schiet en ... Cordeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:14

59e minuut.
Bovino passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt AL Fahir de bal. AL Fahir passt de bal in één keer door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lish controleert de bal met de borst. Lish probeert naar een medespeler te passen. AL Fahir met een sublieme pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Cordeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:15

63e minuut.
Klungelig pakt Itaqui de bal. Itaqui speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bovino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deijkers krijgt zijn hoofd ertegen. Cordeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:16

67e minuut.
Deijkers passt de bal zonder na te denken. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir passt de bal met de wreef. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:17

69e minuut.
Seghir passt de bal met de wreef. Lish is nu in balbezit. Lish passt de bal met de wreef. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovino probeert naar een medespeler te passen. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir passt de bal met de wreef. Deijkers met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:18

74e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro met een sublieme pass. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir schiet op doel. Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt AL Fahir de bal. AL Fahir met een sublieme pass. Deijkers rent richting de bal. Deijkers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:19

77e minuut.
İlhan passt de bal in één keer door. AL Fahir met een sublieme pass. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:20

80e minuut.
dos Aflitos passt de bal in één keer door. AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. AL Fahir passt de bal zonder na te denken. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:21

82e minuut.
AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Cordeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:22

83e minuut.
Daar is Bovino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovino speelt de bal door. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:23

84e minuut.
AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir passt de bal in één keer door. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:24

89e minuut.
Lish passt de bal in één keer door. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir speelt de bal door. Deijkers rent richting de bal. Deijkers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 92%, Batera F.C. 8%.
Porto FC Viamonense - Batera F.C. 0:25