Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK Psycotico fc
ATQ Tactiek Psyco control
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 70.3
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


6e minuut.
Birigüi probeert naar een medespeler te passen. Mymon speelt de bal door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel. Calabuig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Psycotico fc 1:0

14e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa geeft een hoge lob. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel. Calabuig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Berrios passt de bal in één keer door. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal met de wreef. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi draait met de bal, schiet en ... Calabuig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bărbat rent richting de bal. Bărbat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evertson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapelli geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Villa passt de bal met de wreef. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios passt de bal met de wreef. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci geeft de bal voor. Reekers kan de bal niet met de borst controleren. Reekers geeft een lange en hoge pass. Lozano springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 59%, Psycotico fc 41%.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Psycotico fc 1:0

49e minuut.
Rapelli speelt de bal door. Evertson rent richting de bal. Evertson geeft een hoge lob. Lozano krijgt zijn hoofd ertegen. Pranagal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Psycotico fc 1:1

52e minuut.
Villa geeft de bal voor. Mymon is nu in balbezit. Sordyl begaat een overtreding. Sordyl krijgt een gele kaart. Mymon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villa met een snel genomen vrije trap. Büyükses maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mymon is nu in balbezit. Mymon passt de bal met de wreef. Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birigüi geeft een lange en hoge pass. Büyükses krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Berrios speelt de bal door. Daar is Mymon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mymon met een sublieme pass. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel. Calabuig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Villa heeft problemen om de bal te vangen. Villa geeft een hoge lob. Birigüi is nu in balbezit. Birigüi haalt uit met een fantastische trap. Calabuig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Psycotico fc 2:1

71e minuut.
Verwimp is nu in balbezit. Birigüi speelt de bal door. Mymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mymon geeft de bal voor. Büyükses krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Verwimp passt de bal zonder na te denken. Reekers is nu in balbezit. Reekers geeft een lange en hoge pass. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ... Pranagal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durleci rent richting de bal. Evertson onderschept slim de pass. Evertson geeft een hoge lob. Lozano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Psycotico fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 46%, Psycotico fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Psycotico fc 2:2