Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Morte FC SC Solon City
2x2 CB nova Tactiek 2x2
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 61.6
solid Schieten solid
excellent Passen very good
adequate Verdedigen outstanding


19e minuut.
das Flores passt de bal in één keer door. Papantonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papantonis passt de bal zonder na te denken. Barullo rent richting de bal. Barullo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Itaqui passt de bal zonder na te denken. Barullo rent richting de bal. Barullo schiet op doel. Remanso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 47%, SC Solon City 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boa Morte FC - SC Solon City 0:0

46e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui is nu in balbezit. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu heeft problemen om de bal te vangen. Vladu schiet op doel. Remanso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Tekgöz passt de bal met de wreef. Bodea is nu in balbezit. Vladu rent richting de bal. Bodea is nu in balbezit. Bodea draait met de bal, schiet en ... Remanso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - SC Solon City 0:1

56e minuut.
Lampedecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampedecchia geeft de bal voor. Vladu is nu in balbezit. Vladu draait met de bal, schiet en ... Remanso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - SC Solon City 0:2

62e minuut.
Lampedecchia passt de bal in één keer door. Bodea is nu in balbezit. Bodea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alstander de bal onder controle te krijgen. Remanso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - SC Solon City 0:3

63e minuut.
Daar is Bogdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vladu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekgöz speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Remanso trapt de bal weg van het doel. Itaqui kopt de bal weg. Lampedecchia geeft een lange en hoge pass. Vladu rent richting de bal. Vladu schiet op doel. Remanso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui passt de bal zonder na te denken. Vladu rent richting de bal. Vladu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - SC Solon City 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 63%, SC Solon City 37%.
Boa Morte FC - SC Solon City 0:4