Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sancta Mariae FC ESPARTACUS
TDEF 2024 Tactiek 442 1att recuado
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.2 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Janidlo rent richting de bal. Daar is Janidlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janidlo met een sublieme pass. Beletti geeft een lange en hoge pass. Roccon maakt een snoekduik en kopt de bal. Munir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Minh Toàn geeft de bal voor. Guerrón kopt de bal weg. Dot is nu in balbezit. Roccon onderschept slim de pass. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Janidlo de bal. Janidlo speelt de bal door. Guerrón rent richting de bal. Guerrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:1

23e minuut.
Đokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokić passt de bal in één keer door. Minh Toàn speelt de bal door. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Czop schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moratón de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janidlo zal de hoekschop nemen. Guerrón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Roccon kopt de bal weg. Daar is Beletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dot rent richting de bal. Guerrón verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Beletti rent richting de bal. Beletti passt de bal zonder na te denken. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:2

41e minuut.
Janidlo passt de bal zonder na te denken. Beletti rent richting de bal. Beletti geeft een lange en hoge pass. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:3

42e minuut.
Minh Toàn geeft de bal voor. Guerrón is nu in balbezit. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ... Munir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:4

45e minuut.
Czop met een snelle inworp. Roccon controleert de bal met de borst. Roccon passt de bal in één keer door. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 67%, ESPARTACUS 33%.
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:4

48e minuut.
Janidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Beletti speelt de bal door. Czop rent richting de bal. Czop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Villa passt de bal zonder na te denken. Janidlo rent richting de bal. Janidlo passt de bal zonder na te denken. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón schiet op doel. Munir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Beletti probeert naar een medespeler te passen. Janidlo rent richting de bal. Janidlo heeft problemen om de bal te vangen. Janidlo geeft de bal voor. Roccon maakt een snoekduik en kopt de bal. Munir bokst de bal weg.

59e minuut.
Czop geeft een hoge lob. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janidlo de bal. Janidlo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuszyński probeert naar een medespeler te passen. Janidlo met een sublieme pass. Guerrón is nu in balbezit. Guerrón draait met de bal, schiet en ... Munir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubiš komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pinheiro met een sublieme pass. Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek passt de bal zonder na te denken. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Janidlo rent richting de bal. Janidlo passt de bal met de wreef. Guerrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrón schiet op doel. Munir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giovenzana komt het veld opgelopen. Dahlgreen komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Giovenzana onderschept slim de pass. Giovenzana geeft de bal voor. Janidlo rent richting de bal. Janidlo draait met de bal, schiet en ... Munir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:5

75e minuut.
Furga komt het veld opgelopen. Kightley komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga met een sublieme pass. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo geeft de bal voor. Giovenzana krijgt zijn hoofd ertegen. Munir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Lagosteira speelt de bal door. Filipek is nu in balbezit. Đokić met een sublieme pass. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Villa passt de bal zonder na te denken. Kubiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiš passt de bal in één keer door. Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana draait met de bal, schiet en ... Munir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Janidlo is nu in balbezit. Janidlo heeft problemen om de bal te vangen. Janidlo geeft de bal voor. Kightley krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 65%, ESPARTACUS 35%.
Sancta Mariae FC - ESPARTACUS 0:6