Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Machine F.C. Comunistas
4-3-3 Tactiek Kraft
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 56
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Brüll passt de bal met de wreef. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio geeft de bal voor. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár haalt uit met een fantastische trap. Mikulicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Portugal rent richting de bal. Amcaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amcaoğlu speelt de bal door. Çetin is nu in balbezit. Çetin schiet op doel. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kamalov heeft problemen om de bal te vangen. Kamalov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Comunistas 0:1

16e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamalov onderschept slim de pass. Kamalov probeert de bal met de borst te controleren. Klopfenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopfenstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klopfenstein rent richting de bal. Brüll verovert de bal door een tackle van achteren. Brüll geeft de bal voor. Csiszár rent richting de bal. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Bellocq de bal onder controle te krijgen. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq maakt een afschuwelijke overtreding. Bellocq krijgt een gele kaart. Csiszár wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brüll neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Çetin verovert de bal door een tackle van achteren. Çetin met een sublieme pass. Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diekmeier de bal onder controle te krijgen. Rousseff bokst de bal weg.

36e minuut.
Budino geeft een hoge lob. Amcaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Stoychev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoychev krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Diekmeier geeft een hoge lob. Cria rent richting de bal. Cria passt de bal zonder na te denken. Klopfenstein heeft problemen om de bal te vangen. Klopfenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Machine F.C. - Comunistas 0:2

40e minuut.
Drvar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Csiszár de bal. Çetin verovert de bal door een tackle van achteren. Çetin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio geeft de bal voor. Drvar kopt de bal weg. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 54%, Comunistas 46%.
Red Machine F.C. - Comunistas 0:2

50e minuut.
Bellocq heeft problemen om de bal te vangen. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar is nu in balbezit. Drvar draait met de bal, schiet en ... Mikulicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Portugal onderschept slim de pass. Cria is nu in balbezit. Cria met een sublieme pass. Ziętek is nu in balbezit. Ziętek haalt uit met een fantastische trap. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çetin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kamalov ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kamalov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Çetin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Çetin neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Budino kopt de bal weg. Stoychev is nu in balbezit. Amcaoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Amcaoğlu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Grzebiela geeft een hoge lob. Budino met een sublieme pass. Stoychev met een sublieme pass. Drvar rent richting de bal. Drvar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cria bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev verovert de bal door een tackle van achteren. Stoychev passt de bal zonder na te denken. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar haalt uit met een fantastische trap. Mikulicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Diekmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopfenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Klopfenstein passt de bal in één keer door. Ziętek rent richting de bal. Ziętek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Budino is nu in balbezit. Budino probeert naar een medespeler te passen. Diekmeier is nu in balbezit. Çetin onderschept slim de pass. Çetin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budino neemt de hoekschop. Ziętek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ambrosio geeft de bal voor. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár geeft een lange en hoge pass. Drvar heeft problemen om de bal te vangen. Drvar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Machine F.C. 53%, Comunistas 47%.
Red Machine F.C. - Comunistas 0:2