Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demolidor de campeões Voltaço Futebol Clube
Hibernação Tactiek 343
40% Balbezit 60%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 49.9
uitstekend Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Newcombe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandıkçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socha rent richting de bal. Socha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mirzoyan trapt de bal weg van het doel. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Jackel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackel draait met de bal, schiet en ... Mirzoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sandıkçı is nu in balbezit. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara passt de bal met de wreef. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk met een sublieme pass. Ruminkiewicz met een sublieme pass. Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Voltaço Futebol Clube 0:1

27e minuut.
Alcántara rent richting de bal. Alcántara geeft een hoge lob. Figueroa rent richting de bal. Jackel verovert de bal door een tackle van achteren. Jackel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz passt de bal met de wreef. Alcántara probeert naar een medespeler te passen. Jackel is nu in balbezit. Jackel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Voltaço Futebol Clube 0:2

38e minuut.
Inworp. Alcántara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceresa is nu in balbezit. Ceresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Voltaço Futebol Clube 0:3

43e minuut.
Rossa geeft een lange en hoge pass. Ceará kopt de bal weg. Sandıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı schiet op doel. Balcerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Voltaço Futebol Clube 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolidor de campeões 63%, Voltaço Futebol Clube 37%.
Demolidor de campeões - Voltaço Futebol Clube 1:3

57e minuut.
Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa geeft de bal voor. Klungelig pakt Degabriele de bal. Ceará onderschept slim de pass. Ceará draait met de bal, schiet en ... Balcerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Newcombe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sandıkçı met een snelle inworp. Socha is nu in balbezit. Socha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Patury geeft een hoge lob. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft een hoge lob. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tchuco passt de bal zonder na te denken. Ceará is nu in balbezit. Ceará passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tchuco met de inworp. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará passt de bal met de wreef. Socha is nu in balbezit. Socha schiet op doel. Balcerzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ceresa probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcántara. Sandıkçı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sandıkçı kan niet meer verder spelen.

80e minuut.
Siikaniemi is nu in balbezit. Siikaniemi passt de bal met de wreef. Hálka is nu in balbezit. Hálka geeft een lange en hoge pass. Jackel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hálka met een sublieme pass. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa geeft de bal voor. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolidor de campeões 42%, Voltaço Futebol Clube 58%.
Demolidor de campeões - Voltaço Futebol Clube 1:3