Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.04
  • Stadion: Serejão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 27498
Taguatinga FC Junção Soccer Clube
64 v2 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 58
solid Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


16e minuut.
Inworp. Boterberg met de inworp. Preda met een sublieme pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - Junção Soccer Clube 1:0

33e minuut.
Hoddle rent richting de bal. Hoddle passt de bal zonder na te denken. Boterberg rent richting de bal. Boterberg haalt uit met een fantastische trap. MacAllan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - Junção Soccer Clube 2:0

34e minuut.
Begines passt de bal met de wreef. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifradov is nu in balbezit. Mortoni verovert de bal door een tackle van achteren. Mortoni draait met de bal, schiet en ... MacAllan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Chrabąszcz probeert naar een medespeler te passen. Fradin rent richting de bal. Fradin passt de bal zonder na te denken. Mesquita rent richting de bal. Mesquita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 37%, Junção Soccer Clube 63%.
Taguatinga FC - Junção Soccer Clube 2:0

55e minuut.
Buitenspel voor Mesquita. Goede buitenspelval van de verdediging. Moridis komt het veld opgelopen. Piersimone komt het veld opgelopen. Varlan komt het veld opgelopen. Madden komt het veld opgelopen. Ivars Santos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Chrabąszcz met een sublieme pass. Genchev geeft een hoge lob. Mortoni kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Ivars Santos kopt de bal weg. Klungelig pakt MacPetrie de bal. MacPetrie passt de bal zonder na te denken. Daar is Madden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madden draait met de bal, schiet en ... Pindt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is MacPetrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madden is nu in balbezit. Madden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - Junção Soccer Clube 2:1

64e minuut.
Chrabąszcz rent richting de bal. Fradin verovert de bal door een tackle van achteren. Fradin speelt de bal door. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matos komt het veld opgelopen. Żyrkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ifradov met een sublieme pass. Repeteco geeft een hoge lob. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden haalt uit met een fantastische trap. Pindt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taguatinga FC - Junção Soccer Clube 2:2

79e minuut.
Chrabąszcz passt de bal in één keer door. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines geeft een hoge lob. Matos rent richting de bal. Matos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 35%, Junção Soccer Clube 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taguatinga FC - Junção Soccer Clube 2:2