Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Club Oriental Futbol y Amistad
Maringá Tactiek 5def
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Masagues passt de bal zonder na te denken. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz geeft een hoge lob. Bandeira maakt een snoekduik en kopt de bal. Topszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Tobí probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łopatowicz met een snelle inworp. Tobí geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Ziadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masagues met een sublieme pass. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira schiet op doel. Topszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

16e minuut.
Łopatowicz kopt de bal weg. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira speelt de bal door. Masagues is nu in balbezit. Masagues haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

21e minuut.
Tobí met een snelle inworp. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz geeft een hoge lob. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira schiet op doel. Topszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Masagues verovert de bal door een tackle van achteren. Masagues passt de bal zonder na te denken. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira draait met de bal, schiet en ... Topszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

26e minuut.
Zoidl geeft de bal voor. Arnoldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus passt de bal met de wreef. Masagues geeft een hoge lob. Bandeira krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marczak rent richting de bal. Marczak geeft de bal voor. Murgoci rent richting de bal. Bandeira onderschept slim de pass. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Torlasco de bal. Met opzet legt Tobí zijn tegenspeler op de grond. Torlasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabanete komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Masagues probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz speelt de bal door. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Topszewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 73%, Club Oriental Futbol y Amistad 27%.
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

49e minuut.
Murgoci is nu in balbezit. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz met een sublieme pass. Bandeira rent richting de bal. Bandeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:4

52e minuut.
Zoidl verovert de bal door een tackle van achteren. Zoidl geeft een hoge lob. Bandeira rent richting de bal. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dioniso met een sublieme pass. Avelar is nu in balbezit. Torlasco onderschept slim de pass. Klungelig pakt Torlasco de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Canabrava is nu in balbezit. Canabrava geeft een hoge lob. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira schiet op doel. Topszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:5

65e minuut.
Rabanete geeft een hoge lob. Dioniso kopt de bal weg. Filipović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira haalt uit met een fantastische trap. Topszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Masagues rent richting de bal. De bal raakt de paal. Masagues rent richting de bal. Masagues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabanete met een snelle inworp. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí geeft een lange en hoge pass. Masagues krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dioniso bereikt de bal nog maar net als eerste. Masagues verovert de bal door een tackle van achteren. Masagues speelt de bal door. Bandeira rent richting de bal. Bandeira draait met de bal, schiet en ... Topszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rabanete geeft een hoge lob. Łopatowicz geeft een hoge lob. Masagues kopt de bal weg. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Topszewski trapt de bal weg. Tobí kopt de bal weg. Masagues met een sublieme pass. Bandeira rent richting de bal. Bandeira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Naaim probeert naar een medespeler te passen. Torlasco rent richting de bal. Avelar begaat een overtreding. Avelar krijgt een gele kaart. Torlasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Todero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naaim rent richting de bal. Naaim schiet op doel. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 58%, Club Oriental Futbol y Amistad 42%.
Grêmio E Maringá - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6