Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OS AMIGUS F.C Corrego Fundo MG
F 22 01 Tactiek 532AS
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


18e minuut.
Patinho met een sublieme pass. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hincapié schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hincapié krijgt een gele kaart. Avelar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avelar kan niet meer verder spelen. Barros komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hincapié bereikt de bal nog maar net als eerste. Hincapié met een sublieme pass. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka geeft een lange en hoge pass. Jadczuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lică is nu in balbezit. Lică geeft de bal voor. Metea rent richting de bal. Hornes onderschept slim de pass. Hornes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Crepaldi met een harde bal richting middenveld. Chavez kopt de bal weg. Barros is nu in balbezit. Barros geeft de bal voor. Şamlı maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Barros is nu in balbezit. Barros geeft de bal voor. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek schiet op doel. Vlachogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chavez is nu in balbezit. Hincapié verovert de bal door een tackle van achteren. Hincapié speelt de bal door. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OS AMIGUS F.C 57%, Corrego Fundo MG 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OS AMIGUS F.C - Corrego Fundo MG 0:0

60e minuut.
Chavez passt de bal zonder na te denken. Patinho rent richting de bal. Patinho passt de bal zonder na te denken. Şamlı rent richting de bal. Şamlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Jadczuk geeft de bal voor. Hincapié bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes is nu in balbezit. Hornes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Barros rent richting de bal. Ramabaja begaat een overtreding. Barros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chavez geeft een hoge lob. Johnen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şamlı rent richting de bal. Şamlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OS AMIGUS F.C - Corrego Fundo MG 1:0

82e minuut.
Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadczuk draait met de bal, schiet en ... Crepaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja speelt de bal door. Grzanka rent richting de bal. Grzanka geeft een hoge lob. Jadczuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OS AMIGUS F.C 65%, Corrego Fundo MG 35%.
OS AMIGUS F.C - Corrego Fundo MG 1:0