Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.05
  • Stadion: ARENA AZUL
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9660
SCORPION BLACK Urutaí FC
outra Tactiek 2024
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 52.2
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


11e minuut.
Hamilton geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Laurenti ... Strafschop! Laurenti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ziółkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ziółkowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Urutaí FC 1:0

18e minuut.
Munzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaanse onderschept slim de pass. Bastiaanse passt de bal met de wreef. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski schiet op doel. Żółkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios geeft een lange en hoge pass. Qingshu probeert naar een medespeler te passen. Garms bereikt de bal nog maar net als eerste. Garms haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Ehmke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehmke passt de bal met de wreef. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... Żółkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Urutaí FC 2:0

34e minuut.
Kefalidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dambor de bal. Dambor probeert naar een medespeler te passen. Blanc is nu in balbezit. Blanc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski passt de bal zonder na te denken. Ehmke is nu in balbezit. Ehmke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Urutaí FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 57%, Urutaí FC 43%.
SCORPION BLACK - Urutaí FC 3:0

48e minuut.
Ehmke rent richting de bal. Ehmke passt de bal in één keer door. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... Żółkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Ruivo passt de bal in één keer door. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski met een sublieme pass. Ehmke rent richting de bal. Ehmke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ziółkowski passt de bal met de wreef. Gigante do Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante do Norte passt de bal in één keer door. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... Żółkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Urutaí FC 4:0

56e minuut.
Rashford passt de bal zonder na te denken. Ruivo speelt de bal door. Ziółkowski probeert naar een medespeler te passen. Ehmke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehmke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rashford speelt de bal door. Ehmke rent richting de bal. Ehmke speelt de bal door. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ehmke rent richting de bal. Ehmke draait met de bal, schiet en ... Żółkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Daar is Dambor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastiaanse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastiaanse passt de bal met de wreef. Ruivo geeft een hoge lob. Ehmke krijgt zijn hoofd ertegen. Żółkowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Munzón rent richting de bal. Gigante do Norte is nu in balbezit. Gigante do Norte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Ziółkowski schiet op doel. Żółkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Inworp. Scott komt het veld opgelopen. Peladeiro komt het veld opgelopen. Ponteiro komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bastiaanse onderschept slim de pass. Gigante do Norte is nu in balbezit. Gigante do Norte met een sublieme pass. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ruivo passt de bal met de wreef. Gigante do Norte is nu in balbezit. Gigante do Norte probeert naar een medespeler te passen. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Żółkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 46%, Urutaí FC 54%.
SCORPION BLACK - Urutaí FC 4:0