Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalil F.C Parecis S.E
442 Tactiek Buraco
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten good
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


13e minuut.
Tkacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qualira komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kargu met een sublieme pass. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito speelt de bal door. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru schiet op doel. Menicocci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szatański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasum zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kargu geeft een lange en hoge pass. Mosquito rent richting de bal. Mosquito passt de bal zonder na te denken. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Parecis S.E 0:1

34e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito passt de bal in één keer door. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru schiet op doel. Menicocci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Parecis S.E 0:2

40e minuut.
Kargu met een sublieme pass. Klungelig pakt Rutto de bal. Rutto speelt de bal door. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Odrobiński kopt de bal weg. Kargu is nu in balbezit. Kargu passt de bal zonder na te denken. Jitaru rent richting de bal. Jitaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 66%, Parecis S.E 34%.
Kalil F.C - Parecis S.E 0:2

47e minuut.
Szatański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis onderschept slim de pass. Zwartkruis passt de bal in één keer door. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gheorghiţă geeft de bal voor. Daar is Vlad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlad probeert naar een medespeler te passen. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Costache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasum met een snelle inworp. Rutto geeft de bal voor. Mosquito maakt een snoekduik en kopt de bal. Menicocci bokst de bal weg.

65e minuut.
Odrobiński kopt de bal weg. Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis passt de bal zonder na te denken. Amolador is nu in balbezit. Amolador schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Amolador rent richting de bal. Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis geeft een lange en hoge pass. Uzal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. de Ipanema komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Slyngstad is nu in balbezit. Slyngstad speelt de bal door. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador schiet op doel. Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Parecis S.E 1:2

77e minuut.
Rutto geeft een hoge lob. Jitaru kopt de bal weg. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. Menicocci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Kłapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłapacz passt de bal zonder na te denken. Amolador is nu in balbezit. Amolador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 37%, Parecis S.E 63%.
Kalil F.C - Parecis S.E 1:2