Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supremacy Fc *DOURADO*
GOAL Tactiek RONALDO ATT
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 64.6
very good Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Fontova geeft een lange en hoge pass. Daar is Madeirinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar draait met de bal, schiet en ... Baetens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - *DOURADO* 0:1

3e minuut.
Starkevičius geeft een hoge lob. Avelar kopt de bal weg. Mussner is nu in balbezit. Madeirinha verovert de bal door een tackle van achteren. Madeirinha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Madeirinha rent richting de bal. Tussen onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontova. Fontova krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bulajić speelt de bal door. Małosolny rent richting de bal. Małosolny geeft een hoge lob. Madeirinha is nu in balbezit. Madeirinha draait met de bal, schiet en ... Baetens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mussner geeft een hoge lob. De Prutser is nu in balbezit. Fontova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fontova krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Małosolny is nu in balbezit. Svinarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małosolny moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Małosolny kan niet meer verder spelen. Nilă komt het veld opgelopen. Nilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rajski de bal. Madeirinha is nu in balbezit. Madeirinha draait met de bal, schiet en ... Baetens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wientjes onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - *DOURADO* 0:2

20e minuut.
Bulajić geeft de bal voor. Mussner heeft problemen om de bal te vangen. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar onderschept slim de pass. Avelar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Avelar is nu in balbezit. Avelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - *DOURADO* 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 50%, *DOURADO* 50%.
Supremacy Fc - *DOURADO* 0:3

46e minuut.
Probocskai geeft de bal voor. Inworp. Tussen met een snelle inworp. Tymieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Avelar stond buitenspel. Sandí komt het veld opgelopen. Danayan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tussen met een sublieme pass. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk passt de bal in één keer door. Sandí is nu in balbezit. Sandí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Svinarov geeft de bal voor. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toloza. Toloza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 37%, *DOURADO* 63%.
Supremacy Fc - *DOURADO* 0:3